avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina confiscata la vama pentru furt
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina confiscata la vama pentru furt

Buna ziua!
Problema: Masina mi.a fost confiscata la vama pentru ca a fost data prin intrepol ca fiind furata.
Detalii: Masina a fost cumparata cu un contract de mana intre mine si propiretarul masinii, prin intermediul unui samsar in 09.2018. Masina a fost inmatriculaat provizorie 3 luni (numere rosii) iar apoi definitiv in 11.2018, iar masina a fost declarata furata in 12.2018 in Belgia. Tin sa precizez ca masina a fost radiata initial de proprietar in Belgia, i sau facut numere de ZoLL pe Germania si inmatriculata in Romania pe baza documentelor de Zoll din Germania, fara nici o problema. Am iesit din tara foarte mult insa de curand a fost prima oara cand am vrut sa trec granita spre o tara non EU unde a fost si confiscata. Singurul lucru care nu l.am facut, pentru ca nu am stiut e sa ii cer vanzatorului sa anunte fiscul despre tranzactie, insa eu am fost la anaf si am inregistrat masina. Am inteles ca pot sa cer masina in custodie pana se solutioneaza cazul macar, imi puteti confirma sau infirma asta? Cum pot sa intru in posesia masinii? Nu vreau banii, vreau masina.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:47, 14 Martie 2021
Apelati la avocat ca sa va analizeze cazul în concret pe speta.Ar trebui studiat dosarul.
Va aflați intr-o situatie foarte dificilă.
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme acte provenienta auto Gabi_Braila_Ro Gabi_Braila_Ro Buna ziua , Am achizitionat un auto de la un x samsar din mures ; Masina a venit cu acte de olanda in tara , acte care mi-au si fost inmanate de catre samsar ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata din germania CRISTY40 CRISTY40 Ieri am cumparat din Germania o masina si i-am luat numere provizorii pt o luna ca sa pot sa o duc in tara,azi dim m-a sunat un prieten din tara si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Masina adusa din germania, numere rosii NeamtuA NeamtuA Buna ziua, Am cumparat zilele trecute o masina din Germania si as vrea sa iau numere rosii pe 3 luni. Am vazut ca printre documentele necesare inmatricularii ... (vezi toată discuția)