avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sarcina si somajul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sarcina si somajul

sunt insarcinata in 6 luni si urmeaza sa fiu data in somaj in urma restructurarii postului.vreau sa stiu daca ma afecteaza la cartea de munca ,in cazul in care eu am contract de munca fara nici o zi lipsa din 1.02.2009.asta inseamna ca as face un an neintrerupt abia la 1.02.2010.Ma afecteaza la indemnizatia pt copil?Sau se considera continuare la cartea de munca ?
Cel mai recent răspuns: GOLDANGEL , utilizator 21:22, 15 Noiembrie 2009
gata .s-a rezolvat.am fost la AJOFM am depus dosarul si ma incadrez.am sa iau banii .si indemnizatia.pana la urma a trebuit sa ma duc sa aduc semnaturi de la toate firmele pe unde am lucrat ca fara ele nu s-a putut.si stiti pt ce atata alergatura?pt 9 ani vechime si 2 saptamani de umblat cu dosarul in dinti ,m-i sa dat la somaj 28.5 lei in plus.:(#-o asa ca.....bafta multa in continuare celor care sunt in situatie ca a mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre somaj floby floby Buna ziua. As dori sa-mi dati un raspuns la urmatoarea problema. Lucrez din august 2006, iar in februarie 2007 mi s-a incetat contractul de munca(pe perioada ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? manowar1979 manowar1979 Buna ziua! Am nevoie de o informatie de la dvs deoarece agentia judeteana de care apartin, adica Targu Neamt, nu m-a lamurit...pana pe data de 22 decembrie ... (vezi toată discuția)
Refuzul fostului angajator de a elibera adeverinta ptr.ajutorul de somaj (dupa 01.03.2002) magda_oancea magda_oancea Buna ziua , Am solicitat de la fostul angajator eliberarea adeverintei pentru somaj dupa perioada 01.03.2002. Sediul central al angajatorului este la ... (vezi toată discuția)