avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuz eliberare adeverinta de la asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuz eliberare adeverinta de la asociatia de proprietari

Buna ziua !
Ce se poate face in cazul in care un presedinte de bloc nu doreste eliberarea adeverintei de la asociatie, in vederea vanzarii apartamentului. Mentionez ca toate cheltuielile sunt la zi. Motivul refuzului este ca, blocul trebuie sa intre in consolidare si asociatia trebuie sa refaca dosarul.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:38, 24 Aprilie 2018
Ce legatura are vanzarea cu consolidarea?
Este obligat sa elibereze acea adeverinta.
La primarie trebuie sa existe un birou care se ocupa de asocitiile de proprietari, mergeti pana la ei.
Multumesc !
Este problema care tine exclusiv de reprezentantul legal al asociatiei de proprietari
Presedintele de asociatie in situatia in care un proprietar intentioneaza sa tranzactioneze dreptul de proprietate asupra bunului imobil,are obligatia sa verifice situatia finanaciara a respectivului si daca acesta nu detine sume cu titlu de restanta este obligat sa elibereze adeverinta necesara formalitatilor
Nu are legatura eliberarea adeverintei doveditoare a situatiei financiare a unui proprietar de conventiile in derulare ale asociatiei fata de terti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru vanzarea apartamentului tanis tanis Doresc sa vand apartamentul pe care il detin, iar pentru aceasta am nevoie de adeverinta de la asociatia de proprietari din care sa reiasa situatia la ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari fara presedinte micus micus Locuiesc intr-un apartament in cadrul unui bloc a carui asociatie nu are presedinte. Intentionez sa vand apartamentul si intrebarea mea ar fi: cine altcineva ... (vezi toată discuția)
Proprietar nou nu recunoaste restante esalonate, platite pana la data vanzarii apartamentlui conjoint conjoint Vara aceasta,in cadrul A.G a asociatiei de proprietari a fost constituit un fond in vederea achitarii datoriilor esalonate pe 12 luni catre furnizorul de ... (vezi toată discuția)