avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale coeficient de inflatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

coeficient de inflatie

va rogmult spuneti-mi cum aplic coeficientul de inflatie?o persoana imi datoreaza o suma de 50milioane din 2001.Acum cand mi-i restituie a fost de-acord sa aplic coeficientul de inflatie. Imi puteti da va rog mult un algoritm de calcul.data de la care imi datoreaza banii e 12.12.2001
Cel mai recent răspuns: juri05 , utilizator 06:07, 8 Martie 2006
Ai posibilitatea sa afli si sa aplici coeficientul de inflatie,printr-o cerere adresata Directiei Judetene de Statistica din orasul sau judetul tau,eu am solicitat asa ceva si on line -adica prin e-mail - si te vei edifica atunci.Deci poti solicita acest lucru la ei si iti vor raspunde pt. ca sint informatii publice sau de interes public

Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficient de inflatie suzy suzy va rogmult spuneti-mi cum aplic coeficientul de inflatie?o persoana imi datoreaza o suma de 50milioane din 2001.Acum cand mi-i restituie a fost de-acord sa ... (vezi toată discuția)
Registrul comertului dorinv dorinv un executor mi-a cerut sa ii aduc o "oglinda" a debitorului de la Registrul Comertului. Cu informatii complete. Ce formular trebuie completat si cat ... (vezi toată discuția)
Problema placa video-garantie punisher1 punisher1 in anul 2007 in luna august am achizitionat o placa video de 913 ron de la un magazin on-line. anul acesta pe la sfarsitul lunii septembrie acesta s-a stricat ... (vezi toată discuția)