va rogmult spuneti-mi cum aplic coeficientul de inflatie?o persoana imi datoreaza o suma de 50milioane din 2001.Acum cand mi-i restituie a fost de-acord sa aplic coeficientul de inflatie. Imi puteti da va rog mult un algoritm de calcul.data de la care imi datoreaza banii e 12.12.2001
Mergeti la Oficiul de Statistica din orasul dvs. si ei va calculeaza, conform cifrelor oficiale.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Coeficient de inflatie
suzy
va rogmult spuneti-mi cum aplic coeficientul de inflatie?o persoana imi datoreaza o suma de 50milioane din 2001.Acum cand mi-i restituie a fost de-acord sa ... (vezi toată discuția)
Calcul rata inflatie
Lulica
Buna ziua
In urma unui proces penal partea vatamata, constituita ca parte civila, a obtinut in instanta, prin hotarare definitiva, plata unei sume actualizata ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.