avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general coeficient de inflatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

coeficient de inflatie

va rogmult spuneti-mi cum aplic coeficientul de inflatie?o persoana imi datoreaza o suma de 50milioane din 2001.Acum cand mi-i restituie a fost de-acord sa aplic coeficientul de inflatie. Imi puteti da va rog mult un algoritm de calcul.data de la care imi datoreaza banii e 12.12.2001
Mergeti la Oficiul de Statistica din orasul dvs. si ei va calculeaza, conform cifrelor oficiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficient de inflatie suzy suzy va rogmult spuneti-mi cum aplic coeficientul de inflatie?o persoana imi datoreaza o suma de 50milioane din 2001.Acum cand mi-i restituie a fost de-acord sa ... (vezi toată discuția)
Calcul rata inflatie Lulica Lulica Buna ziua In urma unui proces penal partea vatamata, constituita ca parte civila, a obtinut in instanta, prin hotarare definitiva, plata unei sume actualizata ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca cristian.turturean cristian.turturean buna ziua. instanta de judecata a decis ca fostul angajator sa plateasca drepturile salariale restante in suma de 1.000 lei actualizata cu coeficientul de ... (vezi toată discuția)