avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general coeficient de inflatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

coeficient de inflatie

va rogmult spuneti-mi cum aplic coeficientul de inflatie?o persoana imi datoreaza o suma de 50milioane din 2001.Acum cand mi-i restituie a fost de-acord sa aplic coeficientul de inflatie. Imi puteti da va rog mult un algoritm de calcul.data de la care imi datoreaza banii e 12.12.2001
Mergeti la Oficiul de Statistica din orasul dvs. si ei va calculeaza, conform cifrelor oficiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficient de inflatie suzy suzy va rogmult spuneti-mi cum aplic coeficientul de inflatie?o persoana imi datoreaza o suma de 50milioane din 2001.Acum cand mi-i restituie a fost de-acord sa ... (vezi toată discuția)
Calcul rata inflatie Lulica Lulica Buna ziua In urma unui proces penal partea vatamata, constituita ca parte civila, a obtinut in instanta, prin hotarare definitiva, plata unei sume actualizata ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca cristian.turturean cristian.turturean buna ziua. instanta de judecata a decis ca fostul angajator sa plateasca drepturile salariale restante in suma de 1.000 lei actualizata cu coeficientul de ... (vezi toată discuția)