avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa

Buna am o nelamurire:lucrez in doua locuri ;unul unde am functia de baza(8ore) si nu primesc bonuri de masa iar in celalat loc 4ore aici as putea primi bonuri doar daca imi schimb functia de baza adica sa trec la 4ore(asa sustine doamna contaba)cum trebuie sa procedez pt a beneficia de bonuri? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 23:55, 26 Aprilie 2018
Numai daca treceti cu functia de baza acolo unde aveti c.i.m. cu timp partial.
Buna seara,
Tichetele de masa se acorda doar la functia de baza, indiferent de norma. In cazul dvs daca va schimbati functia de baza la CIM cu 4h/zi, nu veti mai beneficia de deducere personala la CIM cu 8h/zi. In aceasta situatie veti avea un salariu net mai mic, intrucat veti plati un impozit pe salariu mai mare.
Mai multe gasiti aici: [ link extern ] /
si aici [ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
Florin Cioca, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea personala elena covaci elena covaci Se aplica deducerea personala si unui C.I.M. cu timp partial 4h/zi ,salariatul avand baza in cadrul unei asociatii de proprietari? (vezi toată discuția)
Ce este functia de baza ? angeluca angeluca Eu nu inteleg ce este functia de baza. Pot alege sa declar functia de baza la privat unde lucrez 4h/zi chiar daca lucrez si la stat 8h/zi? La stat, nu ... (vezi toată discuția)
Funcție de baza? legal sau nu? jordyz0r jordyz0r Buna seara! Am o mare nelămurire in legatura cu declaratul funcției de baza. Pana la 1 ianuarie 2018 am avut cim in privat cu norma de 8h/zi. De la 1 ... (vezi toată discuția)