avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducerea personala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducerea personala

Se aplica deducerea personala si unui C.I.M. cu timp partial 4h/zi ,salariatul avand baza in cadrul unei asociatii de proprietari?
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 22:21, 6 Martie 2011
Deducerea personala de baza se acorda doar la locul unde aveti CIM cu functie de baza,in urma unei declaratii pe care o veti da angajatorului.
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Deducerea se aplica la locul de munca la care angajatul declara ca are functia de baza, indiferent de norma de lucru din contract.
Concret; daca am 2 CIM, unul de 8ore/zi si altul de 2 ore/zi, daca eu consider functia de baza la CIM cu 2 ore/zi, voi declara atunci acelui angajator ca aceea este functia de baza si la acel loc de munca voi beneficia de deducerea de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa Ichim lăcrămioara54@yahoo Ichim lăcrămioara54@yahoo Buna am o nelamurire:lucrez in doua locuri ;unul unde am functia de baza(8ore) si nu primesc bonuri de masa iar in celalat loc 4ore aici as putea primi bonuri ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii? costicul costicul Am o dilema. Ajutati-ma sa o dezleg. O persoana lucreaza la o societate 4h,la alta 4h si va urma sa lucreze la una bugetara 4h contabil si inca 4h secretar. La ... (vezi toată discuția)
Cim minim o ora pe luna pentru servicii contabile cristina_71 cristina_71 Buna seara. Intrebarea mea este daca pot sa fiu angajat pentru servicii de contabilitate cu o ora pe luna .Conform Codului muncii poti fi angajat pentru ... (vezi toată discuția)