avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Certificat de garantie la exportul unui echipament
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Certificat de garantie la exportul unui echipament

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informare legata de documentele care trebuie sa insoteasca o vanzare in alta tara din UE in afara de factura fiscala. Ma intereseaza mai ales ce obligatii de garantie am in cadrul Uniunii. Mentionez ca sunt distribuitor de echipamente si preiau/predau mai departe garantia producatorului.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:30, 23 Aprilie 2018
Declaratie de conformitate pentru produs, PV de calitate pentru setul din care face parte produsul, certificat garantie produs exportat, instructiuni/ carte tehnica utilizare produs, in original si in limba tarii unde exportati.
Garantia acordata (din momentul achizitiei) este conform prevederilor din legislatia tarii unde exportati. In Romania garantia minima este de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala pe lemne noua nu indeplineste datele tehnice / omologare-control ingbrasov1 ingbrasov1 Stimate doamnelor si domnilor, acum 2 luni s-a montat o centrala termica pe lemne cu gazeificare cu puterea de 150 kW la un client de-al nostru. Noi am ... (vezi toată discuția)
Import produse cosmetice KarlaS KarlaS Buna ziua, Doresc sa import de la o fabrica din italia cateva produse cometice si de igiena corporala. As dori sa stiu care sunt avizele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Traducerea continutului etichetelor de pe produse în limba româna frezii frezii Produsele din import trebuie sa aibe cand ajung pe raft obligatoriu traducerea in limba romana.Cel putin asa stiu eu.Ca multe nu indeplinesc asta,e alta ... (vezi toată discuția)