Buna ziua,
Sunt in CCC pana la 2 ani. Copilul implineste 2 ani pe 7 iunie 2018. Am inteles ca trebuie sa ma reintorc la serviciu pe 8 mai 2018, pentru ca ultima luna este a tatalui. Pentru perioada 8 mai-7 iunie doresc sa intru in CFP pentru crestere copil. Angajatorul mi-a spus ca pot sa fac cererea de revenire la serviciu si cu data de 8 iunie 2018 pentru a nu mai solicita CFP. Este corect si asa? Va multumesc!
Buna ziua. Va rog mult sa-mi mai raspundeti la o intrebare. Eu am facut cererea de revenire cu data de 8 iunie, fara sa stiu ca de fapt trebuia facuta cu 8 mai( atunci cand copilul implineste 1,11 ani). Angajatorul mi-a facut decizia de suspendare CIC cu data de 8 iunie.Decizie pe care am si primit-o. I-am spus ca de fapt trebuia sa fac cererea de revenire cu data de 8 mai si sa-mi iau o luna de CFP dar a zis ca decizia e deja facuta si mai bine o lasam asa. Intrebarea mea este: Ce probleme pot avea in acest caz? Va multumesc mult!
Depinde de angajator ... In cazul dvs, daca este un angajator de rea-credinta, se va putea ajunge pana lao cercetare disciplinara pentru absente nemotivate in acea perioada.
Mai bine depuneti si cererea de CFP pentru acea perioada si luati acordul angajatorului pentru acesta.