avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am nevoie de avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am nevoie de avocat

Buna ziua,
Numele meu e Ionut, sunt din Sibiu, am 25 de ani, iar vara trecuta am fost prins in Vama Veche fumand marijuana, plus posestie de aprox 0.7 grame. Am fost dus la sectie unde am dat o declaratie, iar mai apoi in ianuarie 2018 am fost inclus in programul de prevenire, evaluare si consiliere antidrog unde am stat la o discutie cu un psiholog si un sociolog care mi-au zis ca e totul in regula din punctul lor de vedere, ca nu am nevoie de consiliere si ca vor trimite un feedback bun catre DIICOT Constanta. Acum am fost sunat sa ma prezint la DIICOT constanta in fata unui procuror si m-a sfatuit sa vin insotit de un avocat pentru "a termina toate demersurile in aceeasi zi".
La ce sa ma astept in urma discutiei cu procurorul?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Eu cred ca avocatul ar fi trebuit sa comunice mai putin bine cu procurorul in cazul dat.
Este insa posibil sa fi facut ce a putut.

Ar fi avut foarte mult de lucru daca ar fi incercat sa faca absolut tot ce se poate cu orice mijloace de aparare posibile.

Eu nu as fi acceptat asa ceva.
As fi intrat in conflict cu tot parchetul sau oricine de pe acolo ar fi tins sa considere altfel de cum as fi considerat eu.

Dar, nu cred ca o sa ajung la Constanta pe asa ceva.
Nimeni nu vrea sa merg acolo...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt urmările după ce sunt prins pe stradă cu mai puțin de un gram de marijuana? Andrei97z Andrei97z Am fost prins pe strada cu mai putin de un gram de Marijuana. Am fost dus la sectie , am dat declaratie si as dori sa stiu care sunt urmarile. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Ce se poate întâmpla dacă ești prins cu o cantitate nesemnificativă de droguri de mare risc? ContSters483221 ContSters483221 Un prieten a fost prins zilele astea de niste jandarmi cu un sfert de pastila ce se incadreaza la categoria drogurilor de mare risc. El a fost dus la sectie ... (vezi toată discuția)
Acuzat de detinere de droguri dupa 4 ani Ghhh Ghhh Buna ziua, in urma cu 4 ani am fost prins de un echipaj Diicot ce erau sub acoperire, care au efectuat un control asupra mea si in masina au gasit candidatea ... (vezi toată discuția)