Buna!
Va rog, sunt disperata, nu stiu ce sa fac. Nu ma inteleg cu sotul meu, si de ceva vreme si-a pus in cap sa ma dea afara din casa. Ap. este luat cu prima casa, cota 1/2 fiecare. Va rog, spuneti-mi ce sa fac daca ma da afara? ma ameninta zilnic ca imi arunca lucrurile in fata blocului, dar nu am unde sa merg. Si acum mi-e foarte frica, eu ies peste o ora jumatate de la servici, si mia spus ca mi-a adunat lucrurile, sa merg sa le iau, ca le arunca. Ce trebuie sa fac? Am extras de carte funciara la mine, scrie cota de 1/2 pt fiecare, va rog, nu stiu cui sa ma adresez.
Daca nu plecaati de buna voie in condittile acestor violente verbale nu are cum sa va dea afara din casa in lipsa unei hotarari judecatoresti in acest sens.
Poate ar fi utila o plangere penala si un ordin de protectie in care sa solicitati dvs evacuarea lui din imobil si pastrarea unei distante minime de siguranta fata de dvs.
eclair
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca continuati sa va fie frica si nu faceti nimic atunci sunteti o victima sigura. Anuntati politia, cereti un ordin de restrictie . Frica nu rezolva nimic.
Adresat-va politiei, instantei de judecata pentru desfacrerea casatoriei si stabilirea copilului la dvs, acordarea exclusiva a folosintei locuintei pana la solutionarea acestor probleme, inclusiv cea de partaj.