Daca am o condamnare cu suspendare de 8luni si 2ani incercare definitiva pe date de 5.01.2018 si pe data de 26.01.2018 am fost prins intrun magazin ca am sustras un bun si mi sa facut dosar penal ce se va intimplat.
Încercați medierea până la citirea actului de sesizare a instanței, ulterior acestei etape va deveni tardiv și nu se va mai putea clasa cauza. Cu o nouă condamnare riscați revocarea beneficiului suspendării în primul dosar și executarea în penitenciar a pedepsei.
Dacă va eșuează medierea veti avea nevoie de o apărare atât de sofisticata incat procurorii sa fie surprinși...
Va va fi necesară o apărare supercalificata...
Dacă îmi permiteți o parere fără mediere nu cred ca veti putea beneficia de apărare supercalificata...deoarece este superscumpa....medierea fiind ieftina fața de ultima varianta de a evita pușcăria...
Dar, în ziua de azi...libertatea nu prea mai valorează nimic...dupa aprecierea oamenilor...
Mai nimeni nu mai plătește cu bani libertatea..
Eu as vrea sa stiu un mediator care a reușit să impună mediere la marile hipermarketuri...in toata tara si nimeni sa nu se opunea la mediere...
Acela ar fi supertare...daca nimeni nu i-ar refuza medierea...
Dacă există acel mediator suprem eu il voi recomanda la.clientii mei...
Dacă nu există voi recomanda sa se ocupe avocații de asa ceva...desi nu sunt multi care fără a fi mediatori rezolva cazurile...
Medierea nu a substituit rezolvarea cazurilor.
Nu acesta a fost prevederea ei in lege.
Medierea se bazează pe intelegere amiabilă.
Cand nu e asa nu poate exista mediere...
Si aici închid discuția...
Niciodată nu se va putea face mediere...atunci când nu se vrea...
Nu vreau sa continui cu teoria medierii ...dar 70% din cazuri eșuează...
Niciodată nu poti da bani la cei care au atât de mulți incat nu ii mai intereseaza banii ci doar pedeapsă...
Rog onoratii mediatori sa isi respecte profesia si sa fie demni...desi demnitatea se spune ca nu mai exista in Romania...
Ps. Omul e dus si condamnat 99%.
1% e sansa de scăpare...
O spun cu eroare de 0,1 %...fiind cunoscător deplin al practicii judiciare...
Simțiți dvs. nevoia, domnule Laschoschi, să dezvoltați acum subiectul cu niște teorii proprii. Vă asigur că medierea poate fi acceptată de magazinul respectiv. Este deseori acceptată, nu vreau să dau acum numele unor supermarketuri care au acceptat medierile. Medierea în cazurile penale, cel puțin în unele dintre ele, cum ar fi și acesta, ar putea necesita și asistența avocatului . Mereu am susținut ideea aceasta, cu toate că avocații, în mare parte, încearcă să denigreze profesia de mediator. După atâția ani de la adoptarea legii încă mai continuă această practică. Fiți și dvs. demn, domnule avocat și atunci putem vorbi despre demnitate mai lejer.
Acum, considerând că l-am lămurit pe utilizator cu răspunsurile noastre, concluzionând că are nevoie de mediere pentru a scăpa de a doua pedeapsă și de revocarea suspedării, voi închide acest subiect.