avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Amenajare spatiu comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Amenajare spatiu comercial

Buna ziua. Urmeaza sa inchiriem un apartament la parter pentru a deschide un cabinet veterinar. Pana acum, acolo a fost un salon de tatuaje, asa ca necesita putina renovare. Este nevoie si de o.mic modificare a instalatiei electrice: sunt foarte multe spoturi si vrem sa le eliminam. Proprietarul este de acord( acord verbal).Cum trebuie sa procedam ca sa fim in regula si acoperiti legal in cazul unei probleme? Daca sa zicem ar aparea un incendiu, cum se stie ca a fost de la modificarile noastre sau de la cei de dinainte? Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:17, 23 Aprilie 2018
Trebuie sa detineti un proiect intocmit de o firma autorizata pentru toate modificarile pe care doriti sa le faceti. In baza proiectului trebuie sa obtineti autorizatie de ctie. de la primarie (schimbati domeniul de activitate).
Proprietarul care inchiriaza trebuie sa solicite aviz/ autorizatie ISU-psi pentru cabinet, in conditiile in care se schimba domeniul de activitate al apartamentului in cadrul locatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie/aviz isu cata_tom cata_tom Buna ziua, pentru un spatiu in chirie(o camera), spatiu pentru birou, in care se desfasoara activitatea de web-design si programare web, este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Pentru a construcția și dotarea unui salon de frizerie- coafor ce norme obligatorii trebuie să indeplinesc? petre1981 petre1981 Am depus un proiect pentru a accesa fonduri europene și mi s-a aprobat pentru construcție și dotare salon frizerie - coafor. 1) Fiind construcție de la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de securitate la incendiu luizastroe luizastroe Buna ziua, va cer ajutorul într-o problema. Am închiriat un spațiu la demisolul unei clădiri în 10.01.2013, iar in data de 04.06.2013 am fost amendata de ... (vezi toată discuția)