avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot să înmatriculez o mașină fără fiscal?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot să înmatriculez o mașină fără fiscal?

Bună ziua,
Am cumpărat o mașină acum o săptămână de la un om, care am crezut că e proprietarul mașinii. Dar din nefericire pentru mine și soțul meu, erea al 5 sau al 6 propietar care a cumpărat, dar nici unu dintre ceilalți nu am imptricut-o, doar a fost scos numerele roși pe toate 3 luni, dar nu de proietarul din acte de altcineva. Tind cont că mașina a fost adusă din Germania. Avem toate actele fără fiscal, cum am putea să înmatriculat mașină.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:53, 23 Aprilie 2018
Nu puteti inmatricula legal masina respectiva daca nu detineti certificat fiscal.
Și cum pot face rost de fiscal, dacă nu știu cum sa dau de primul proprietar care a adus-o din Germania. Ca pe cartea mașini am doar un nume și o Adresă tot de Germania, asa mi se pare mie.
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
AndreeaAdrian, utilizator
Nu puteti da de primul proprietar decat luand-o din aproape in aproape, trecand pe la toti proprietarii anteriori.
Chiar daca contacteaza proprietarul din acte,acesta nu mai poate sa prezinte certificat fiscal,
avand in vedere ca mai mult ca sigur a radiat vehiculul de pe rolul sau fiscal ca sa nu mai achite obligatii la buget

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal dangerdvd dangerdvd Helpp!... Tocmai am cumparat o masina adusa din Germania, are toate acte in regula (brif mare, mic, contract de vanzare cumparare) am luat primul rand de ... (vezi toată discuția)
Auto Vally1986 Vally1986 Salutare ...acum vreo 2 saptamani am cumparat o masina eu cu actele nu stiu mai nimic ...masina a fost adusa din austria si din cate am vazut pe cartea masini ... (vezi toată discuția)