avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal

Helpp!...
Tocmai am cumparat o masina adusa din Germania, are toate acte in regula (brif mare, mic, contract de vanzare cumparare) am luat primul rand de numere rosii dar intre timp am decis ca nu este masina ''visurilor mele'', motiv pentru care am decis sa o vand mai departe.
In acest caz este nevoie sa dau fiscal la noul propietar???...pentru ca pana acum am pierdut doi clientii tocmai din acest motiv, ca vor fiscal.
Eu am incercat sa explic ca masina nu este inregistrata in circiutul financiar si nu sunt decat un simplu ''intermediar''...
Va rog sa ma lamureasca cineva care cunoaste noul cod fiscal, daca este nevoie sau nu sa scot certificat fiscal.
Mentiune importanta: pe briful mare apare numele celui care a cumparat masina din Germania.
Astept asadar un raspuns cat mai urgent si multumesc pe aceasta cale binevoiturului.
adresa mea de emaill: mihai_poex@yahoo.com sau la tel.0721.198239
Mii de multumiri!...
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:58, 2 Februarie 2016
Din moment ce ati luat numere rosii, pentru a fi inmatriculata in Romania, este obligatoriu sa treceti masina intai la fiscal, sa-i platiti intreg impozitul pentru anul 2016 (conform noului Cod Fiscal) si sa oferiti fisa de inmatriculare si certificat de atestare fiscala viitorului proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu fisa fiscala Claudiu_79 Claudiu_79 Salut ... de curand am acizitionat o masina second hand de la o persoana din Valcea ( eu find din Bucuresti ) . Respectivul a cumparat masina din Germania , ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina de la un om care a cumparat masina de la ... Robi12345 Robi12345 Am cumparat o masina de la un om care a cumparat masina de la un prieten si nu a facut contract de vanzare-cumparare si acel om acum e in germani Eu am primit ... (vezi toată discuția)