avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumparat o masina de la un om care a cumparat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumparat o masina de la un om care a cumparat masina de la ...

Am cumparat o masina de la un om care a cumparat masina de la un prieten si nu a facut contract de vanzare-cumparare si acel om acum e in germani
Eu am primit contractul de vanzare intre un german si proetenul specificat mai sus si briful mare si cel mic
Masina nu e inmatriculata dar au fost scoase 2 randuri de numere rosii
As cutea sa o inmatriculez intr-un fel cu actele acestea ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:37, 17 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
numerele rosii nu au legatura cu inmatricularea. dvs cum dovediti ca ati cumparat masina?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat dv ati achizitionat un bun mobil de la vanzator care nu este in fapt si in drept proprietarul acestuia,nu este consemnat in documentele vehiculului, nu va pus la dispozitie certificat fiscal-nu veti putea inmatricula vehiculul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa îmi imatriculez masina Ciprian1998 Ciprian1998 Am cumpărat o masina săptămână ăsta și mi se pare ceva dubios...Masina nu are numere de germania, vânzătorul spunând ca e radiata...Și eu sunt ... (vezi toată discuția)
Cumparare / inmatriculare masina gbuta gbuta salut, vreau sa cumpar o masina adusa din Germania. Are al doilea set de numere rosii in Romania. Ma intereseaza cum se procedeaza, unde trebuie mers, ce ... (vezi toată discuția)