avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil- PFA norma de venit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil- PFA norma de venit

Buna ziua,

Pentru PFA la norma de venit, indemnizatia de crestere copil se calculeaza in functie de norma? Am inteles ca ar exista o declaratie prin care, desi este la norma de venit, un PFA poate opta sa contribuie mai mult , pentru a avea ICC mai mare. Stiti cumva despre ce declaratie e vorba? Sau trebuie sa se treaca la PFA in sistem real?
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
STELA IRIMIA, utilizator

Alte discuții în legătură

Veniturile realizate ca pfa se recunosc la calculul indemnizatiei pentru ingriirea copilului pana la 2 ani? ContSters76466 ContSters76466 Conform O.U.G 148/2005; \"Începând cu luna ianuarie 2009, indemnizaţia pentru creşterea copilului se acordă, în cuantum de 600 lei sau opţional în ... (vezi toată discuția)
Pfa- obligatoriu norma de venit sau pot opta pentru impozitare la venit real ? Sorin_mn Sorin_mn Buna ziua, pentru o activitate de comert pe PFA, care se regaseste in nomenclatorul normelor de venit 2014, eu trebuie obligatoriu sa optez pentru norma de ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate si icc danasla danasla Buna ziua,ma poate ajuta cineva va rog mult cu un sfat? urmeaza sa nasc pe 30 noiembrie,inca nu am intrat in concediul de maternitate deoarece nu stiu ... (vezi toată discuția)