avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Case de marcat electronice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Case de marcat electronice

Societatile care nu sunt platitoare de TVA trebuie sa aibe casa de marcat electronice, si au ca domeniu servicii ?
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:34, 23 Aprilie 2018
Nu are legatura obligatia detineri casei de marcat cu faptul ca firma e sau nu inregitrata ca platitoare de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat cu jurnal electronic rdi rdi Buna ziua Tocmai ma pregateam sa cumpar o casa de marcat si am gasit pe Internet un anunt ca dupa primul semestru 2014 toti comerciantii trebuie sa aibe casa ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat...? bufon65 bufon65 Sunt PFA neplatitor de TVA,doresc sa stiu daca trebuie sa am casa de marcat si ce lege ma obliga sa am casa de marcat. Multzumesc. (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa caen 7022 AndreeaFP AndreeaFP Buna ziua, Am vazut ca au mai fost puse intrebari pe subiectul legat de necesitatea detinerii de catre PFA a unei case de marcat, insa nu am decat ... (vezi toată discuția)