avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendarea firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendarea firmei

Buna, doresc sa suspendez activitatea firmei la care sunt singura asociata, firma fiind srl. Activitatea firmei o am de 2 luni, este vreo problema asta pentru suspendara? Ce acte am nevoie pentru suspendare,cat se plateste mai exact pentru ea si in cat timp de la depunerea actelor intra in vigoare suspendarea? Pot sa ma angajez pe perioada suspendarii firmei la o alta firma???
Astept rsp d-voastra.
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
Cel mai recent răspuns: Andreea Ioana Miricioiu , Avocat 21:51, 25 Aprilie 2018
Buna ziua, puteti solicita suspendarea activitatii societatii in urma unui dosar de mentiune care se depune la oficiul registrului comertului de le langa tribunalul in circumscriptia caruia se afla sediu social. Dosarul trebuie sa contina decizia asociatului unic privind suspendarea activitatii (in decizie mentionati perioada pentru care suspendati, maximum 3 ani, incepand cu data de zz.ll.aaaa pana la data de zz.ll.aaaa), declaratie model 3 si certificatele constatatoare de autorizare(cele eliberate la infiintare).Taxa este de 122 lei.
Dosarul, in conditiile in care nu se amana pentru erori sau alte probleme, intra in solutionare in ziua urmatoare depunerii iar rezolutia ce atesta efectuarea inscrierii impreuna cu certificatele constatatoare noi ce cuprind mentiunea ca este suspendata activitate se vor elibera in cea de a treia zi.
In prealabil, daca aveti si un contract de munca incheiat cu societatea, acesta trebuie sa inceteze si ulterior va puteti angaja in alta parte.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare temporara activitate srl apd apd buna ziua, ma intereseaza sa aflu care este procedura si etapele de suspendare temporara a activitatii unei SRL (2 asociati, 1 angajat, Bucuresti) pentru o ... (vezi toată discuția)
Procedura si actele necesare suspendari activitati firmei ContSters127791 ContSters127791 Buna ziua frati de suferinta romani !!! Am un SRL si datorita <<bucuriilor>> facute zilnic de Guv. BOC X-(X-(sunt nevoit sa suspend activitatea ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate punct de lucru allyna allyna Buna ziua! As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru suspendarea activitatii unui punct de lucru ( la celelalte puncte de lucru ale societatii activitatea ... (vezi toată discuția)