avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu Crestere Copil Tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu Crestere Copil Tata

Buna ziua, se ia in calcul indemnizatia pt copil daca dupa nasterea acestuia, tatal va fi cel care va ramane in concediu de crestere copil si datele stau in felul urmator:
Perioada lucrata de tata : iunie 2017 - iulie 2018 (13 luni consecutive)
Nasterea copilului 22 decembrie 2018
Prima zi din care tata poate intra in CCC este 3 FEBRUARIE 2019
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
AndrasM, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Cami2017 Cami2017 Buna ziua. Am o intrebare, simpla, dar calculata de mai multe ori imi da diferit mie fata de alte persoane pe care le.am intrebat. Am lucrat din iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal neplătit Ovid_you Ovid_you Bună, Soția mea urmează să depună dosarul pentru indemnizația creștere copil (data naștere copil 13.05.2019) Perioada lucrata 1 : 2015 - ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Luciana1308 Luciana1308 Daca sotul este angajat din iulie 2017, cu intreruperi in 2018 ( aprilie-iunie) si 2019 ( aprilie-iunie) , iar eu voi da nastere unui copil in octombrie 2019, ... (vezi toată discuția)