avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract comodat automobil pt firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract comodat automobil pt firma

Buna ziua,

Sunt in urmatoarea situatie: am o firma pt care as dori sa folosesc un autoturism in comodat. Am autoturismul luat in comodat de la un prieten pe persoana fizica. Cum il pot folosi pe firma pentru deplasari (implicit decontari combustibil si intretinere autoturism)?

Este nevoie de contract de comodat intre proprietar (prietenul meu) si firma?

Sau pot sa fac contract de sub-comodat intre mine, ca persoana fizica care am primit deja in comodat autoturismul (si sunt si administrator al firmei) si firma?

Multumesc in avans pentru indrumari.
O zi buna!
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
madalina_if, utilizator

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli combustibil baga baga Buna ziua. Rog ajutor in urmatoarea situatie. Sunt administrator la o firma care se ocupa cu realizarea de studii de piata, cercetari de marketing, pe baza de ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuiala combustibil mari.a mari.a Spuneti-mi va rog sub ce forma as putea sa decontez cheltuiala cu combustibilul unui angajat care vine cu masina personala la serviciu? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)