avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor vechime in munca

Am lucrat in perioada 01.09.2012-01.09.2016 la firma A, iar in perioada 02.09.2016 - prezent la firma B. Pana in acest moment nu am primit spor de vechime, desi este prevazut in cim/ccm, iar motivarea angajatorului a fost ca nu am adus o adeverinta de vechime de la fostul loc de munca. Intr-adevar nu am avut o adeverinta de la fostul loc de munca si acum incerc sa o obtin. De la resurse umane am primit raspuns verbal ca voi primi spor de vechime din momentul aducerii adeverintei. Sunt curios daca mai pot beneficia de dreptul restant pentru perioada 02.09.2016-prezent si cum as putea proceda in continuare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 24 Aprilie 2018
Sporul de vechime se poate acorda si retroactiv .. insa acest lucru tine de decizia angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare transa vechime dylan dylan Am o colega care mi-a adus saptamina asta adeverinta de la o alta societate din care reiese ca a lucrat in anii 1998, 1990, o perioada de 6 luni. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Acordarea sporului de vechime in munca Vintila G Vintila G Sporul de vechime in munca se acorda retroactiv pentru perioada in care salariatul indeplinea conditiile de vechime in munca pentru a beneficia de acest drept ... (vezi toată discuția)
Acordare spor de vechime Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Daca un salariat aduce cu intarziere cartea de munca pentru a dovedi vechimea in munca si pina atunci nu benefieaza de spor de vechime acordat ... (vezi toată discuția)