avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune nerezolvata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune nerezolvata

Sotia unchiului meu a decedat in 1993. Unchiul meu nu a facut succesiunea. Nu exista copii sau nepoti sau alte rude ale defunctei.
Apartamentul in care cei doi au locuit si in care el locuieste inca si pt care plateste impozite este inca pe numele soacrei. Exista un certificat de mostenitor din 1985, emis dupa moartea acesteia, in care apartamentul este acceptat de catre sotia unchiului meu.
Ce trebuie facut acum pt a trece proprietatea pe numele unchiului? Cam cat dureaza procedura?

Alte discuții în legătură

Cota parte fiu neadoptat dupa deces mama si apoi sot, sotul fiind proprietar inainte de casatorie alex_sole alex_sole Buna seara, Situatia e urmatoarea: Unchiul avea casa pe numele lui de multi ani la momentul casatoriei cu sotia. Sotia unchiului a murit inaintea acestuia, ... (vezi toată discuția)
Succesiune decedat fara copii locuinta cu intrare comuna cozzmyn86 cozzmyn86 Buna ziua, Soaca mea a locuit in aceeasi curte cu o batrana care a decedat. Ea a avut grija de batrana pana a decedat(nu are copii). Sotul batranei a ... (vezi toată discuția)
Succesiune după matusa+unchi+verișoara (toti decedati) , drept succesoral Marialascap Marialascap Bună ziua, Am o situație și încerc sa o înțeleg. Nu cunosc partea legala, așadar fiți blânzi cu mine. Încerc sa explic clar. 3 frați- ... (vezi toată discuția)