avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate are voie o persoana sa ma filmeze pe strada si sa ma ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

are voie o persoana sa ma filmeze pe strada si sa ma puna pe Facebook, denigrându-mă?

este legal sa fiu filmata de o persoana necunoscuta si postata pe feizbuk?si bineinteles a incercat sa ma jigneasca fara motiv.are voie fara sa stiu macar ca ma filma??
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 21:54, 23 Aprilie 2018


Petruta Ivaniuc a scris:

este legal sa fiu filmata de o persoana necunoscuta si postata pe feizbuk?si bineinteles a incercat sa ma jigneasca fara motiv.are voie fara sa stiu macar ca ma filma??

as dori macar sa stiu daca e contra legii cea facut aceasta persoana la adresa mea.sa stiu sa o pot informa ..spunetimi ce sa fac.multumesc
Nu e ilegal sa filmezi pe cineva pe strada. Daca v-a denigrat atunci puteti sa ii cereti daune morale in civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmarea in supermarket sau/si mall-uri paulrus97 paulrus97 Din cate am inteles , este permisa filmarea unui incident sau fapt divers petrecut intr-un supermarket respectiv magazin dintr-un mall deoarece e permisa ... (vezi toată discuția)
Informatie in domeniul cred ca penal FRONZAT FRONZAT va rog sa ma ajutati. cineva care ma filmat de cateva ori, a postat pe you tube filmuletele. ce pot face in situatia asta? nu ma lasa in pace deloc si ma ... (vezi toată discuția)
Legalitatea de a posta inregistrari cu caracter intim fara acordul persoanei Predatorro Predatorro Buna ziua! Este legal sau nu urmatorul scenariu si daca nu care ar fi consecintele: un barbat si o femeie se inregistreaza in public avand relatii intime. El o ... (vezi toată discuția)