avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren achiziționat cu chitanța de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren achiziționat cu chitanța de mana

Vreau sa achizitonez un teren prin chitanta de mana.ce sanse am sa il pot inregistra conform legii cu toate actele in regula? Pot solicita tranzactia la notar? Va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
Mergeți la avocat sau la notar cu actele.
Nu riscati sa va luati teapa.
Probabil câ deja l-ați cumpărat, am dreptate?
Nu inca.ma gândeam ca ar fi mai ieftin asa...dar se pare ca e o idee proasta

Adrian Dimitriu a scris:

Probabil câ deja l-ați cumpărat, am dreptate?

Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2018
Tanya2018, utilizator
Sa faca vanzatorul documentatie cadastrala pentru imobil, asteptati sa se intabuleze, si perfectati actul la notariat.

-partea editată răspunde unor mesaje șterse-
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren achizitionat prin chitanta Tanya2018 Tanya2018 Vreau sa achizitonez un teren prin chitanta de mana.ce sanse am sa il pot inregistra conform legii cu toate actele in regula? Pot solicita tranzactia la notar? ... (vezi toată discuția)
Documente cadastrale necesare la vanzarea-cumpararea unei proprietati AureliaP AureliaP La incheierea actelor de vanzare-cumparare a unei case cu terenul aferent, intr-o comuna, vanzatorul este obligat sa prezinte documentele cadastrale? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren ContSters259278 ContSters259278 Intabulare teren In anul 1994 am cumparat un teren. Am achitat proprietarului suma ceruta,am incheiat un contract de mana,in prezenta a doi martori. Am primit ... (vezi toată discuția)