avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proces verbal ad gen
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proces verbal ad gen

Buna ziua!
La adunarea generala a proprietarilor reconvocata persoana desemnata cu intocmirea procesului verbal s-a suparat si nu a scris decat ordinea de zi in registrul de procese verbale.
Toate hotararile luate in aceasta adunare sunt nule daca nu este nimic consemnat in pv.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:07, 24 Aprilie 2018
Atat timp cat a existat cvorum ,aspectul ca nu au fost consemnate discutiile si hotararile nu este de natura sa atraga anularea adunarii generale
Numai instanta de judecata in temeiul disp art 46 L nr 230/2007 la cererea oricarei parti interesate -in cazuri motivate poate dispune anularea unei hotarari luate de participantii la adunarea generala
La momentul incheierii sedintei participantii nu au constatat ca PV este incomplet ?
Comitetul executiv poate completa PV si semna conform dispozitii in vigoare
Buna ziua!
La sedinta au fost 29 particianti iar la sfarsit mai erau 9 care au constatat si semnat in pv ca nu a fost consemnat nimic in pv .
Comitetul executiv poate edita pv dupa consemnari fara a pute face dovada validari in numar de proprietari care au fost pentru sau contra unei decizii doar dupa ce isi aduc aminte?
Atunci poate pot pune in pv si alte propuneri care nu au fost consemnate?
Dumneavoastra ca utilizator va dati cu parerea fara a fi competenta si abilitata in aceste probleme.
Doresc o parere a unei persoane autorizate care isi asuma responsabilitatea deciziei, nu un utilizator ca mine care basbaie in legislatia asociatiilor de proprietari sau care isi dau doar pareri despre ceva care cred dansi ca este , dar nu este.
multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2018
gheorgheistrate, utilizator
Incercati daca se poate sa va exprimati decent
Daca tot faceti trimitere la legislatia asociatiilor de proprietari,aflati ca legiutorul nu a prevazut aceasta situatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea intocmirii proceselor verbale GHEORGHIAN GHEORGHIAN Este legal ca procesul verbal de la adunarea generală cât şi cele lunare întocmite pe calculator şi apoi semnate de comitetul executiv, ... (vezi toată discuția)
Reconvocare adunare generala ruxyradu ruxyradu in urma unor altercatii intre mai multi participanti la adunarea generala a asociatiei de proprietari, procesul verbal al acesteia a fost rupt (distrus). ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara merepere merepere pt o situatie de urgenta s-a convocat de catre Comitetul Executiv o Adunare generala extraordinara. hotararile din aceasta adunare extraordinara sunt ... (vezi toată discuția)