In raport de intersele dvs ,avti posibilitatea sa optati pentru depozite pe termen lung cu o anumita dobanda ,sau puteti opta pentru depozit pe termen mai scurt de ex 3 luni cu dobanda mai mare.
Este de preferat sa realizati singura un studiu de piata ,sa analizati dobanzile acordate si varianta pe care o apreciati favorabila,ramane sa o materializati.
Puteti sa luati in calcul si un depozit cu dobanda apropiata (daca nu chiar echivlenta) dobanzii instrumentelor de economisire la termen.
Avantajul: puteti umbla la bani fara sa pierdeti dobanda generata de suma ramasa in depozit, care se si capitalizeaza.
Studiul de piata insa tot dvs. este mai bine sa-l faceti
Succes.
Aveti posibilitatea sa realizati cu suma respectiva inclusiv o investitie pe termen lung sau puteti investi inclusiv in obiecte de arta sau materiale pretioase a caror valoare este in crestere
Eu nu recomand investitiile daca aveti o suma asa mica !
Cel mai bine este sa faceti un depozit la o banca , sa fiti sigur ca mai aveti banii astia in caz de nevoie .
Am avut cam aceeasi situatie... am depus cea mai mare parte (in proportie de cca 80%) intr-un depozit de 210 zile (avea dobanda cea mai mare, dar nu pot spune la ce banca - publicitate), iar restul - intr-un cont de economii, la care pot sa umblu oricat vreau important e sa fie suma aia minima ca acest cont sa existe. Dobanda la un cont de economii nu e cu mult mai mica decat a unui depozit.
Alte discuții în legătură
Cont
lacrima2
as vrea sa depun la banca, ceva valuta, putinii banuti pe care i-am strans
cel mai avantajos e un cont de economii? sau un depozit?
ce modalitati am de a ... (vezi toată discuția)