avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu paternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu paternal

Buna ziua! Referitor la acele zile libere de care beneficiaza tatal, la nasterea copilului, as vrea sa aflu exact: se aplica doar la primul copil sau si la urmatorul?
Am inteles ca daca a beneficiat o data de 15 zile libere, la nasterea primului copil, in baza atestatului de la cursul de puericultura, nu ar mai fi indreptatit sa aiba acest beneficiu si la nasterea celui de al doilea...
Asa este?
Am citit articolele de pe forum, insa nu sunt lamurita pe deplin...
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Zile libere la nasterea copilului brebanmarius brebanmarius Buna ziua, Sunt salariat si vreau sa stiu daca la nasterea celui de al doilea copil beneficiez sau nu de cele 10 zile libere,in urma cursului de ... (vezi toată discuția)
Concediu parental alinailie alinailie Buna ziua!As vrea sa stiu daca concediul parental se acorda si tatilor care nu sunt casatoriti legal cu mama copilului,cum este cazul meu si al partenerului ... (vezi toată discuția)
Zile libere acordate sotului la nasterea unui copil CrisIndi CrisIndi Buna ziua, Va scriu cu rugamintea de a ne ajuta pe mine si pe sotul meu cu o lamurire privind zilele libere acordate de catre angajator la nasterea unui ... (vezi toată discuția)