avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE PILON 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE PILON 2

Buna ziua.
As vrea sa va intreb, contribuind la Pilonul 2 de pensii, cand voi atinge varsta de pensionare, voi incasa mai putini bani de la Pilonul 1 de pensii decat daca nu as fi contribuit la Pilonul 2?
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2018
fanady, utilizator

Alte discuții în legătură

Anul viitor implinesc 60 ani si voi întruni condițiilr de pensionare ... Constantin Teodor Constantin Teodor Anul viitor implinesc 60 ani si voi întruni condițiilr de pensionare anticipată cu penalizare. Pot solicita eliberarea sumelor din Pilonul 2 de pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie pilon 2: ce se întâmplă cu banii din cont dacă nu mai înregistrăm venit în românia? mihaimatei mihaimatei Buna ziua , Urmeaza sa plecam din tara, definitiv, si cand indeplinim toate conditiile necesare o sa facem aplicatiile pentru cetatenie in tara respectiva , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am pensie privata la nn, plătită din 2022, vreau sa ... furtunaoana furtunaoana Buna ziua,am pensie privata la NN,plătită din 2022,vreau sa înceteze și să mi retrag banii pentru că nu mi mai permit plata ....nu mai am contractul sa ... (vezi toată discuția)