avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzufruct viager

Buna ziua .as vrea sa imi raspundeti la o intrebare ? Suntem in italia de 18 ani .pentru a nu rezulta cu 2 proprietati pe Cea din Romania am donato fiicei noastre in anul 2012 cu clauza uzufruct viager . De curand am primit in Romania unde avem domiciliu o scrisoare de la anaf unde ne instiint eaza ca sotul meu prezinta o datorie de la societatea pe care el a infiintat_o prima de casatorie si inchinsa prin insolventa. Intrebarea este daca proprietatea care a fost donata fiicei noastre poate fi cofiscata pt a recupera datoria la ANAF. Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:09, 24 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă va incerca sa va anuleze actul va puteti angaja avocat ca sa castigati procesul.

E posibil sa nu se întâmple nimic si sa nu il execute silit decat pe ce are în proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita aXXo aXXo Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: am fost instiintat despre inceperea executarii silite din cauza unei datorii neachitate la timp catre un ... (vezi toată discuția)
Datorii in canada, proprietate in romania Maria_Alexandra Maria_Alexandra Buna seara si la multi ani! Sotul meu are o matusa care, impreuna cu sotul ei (decedat de cativa ani), a donat cu uzufruct viager apartamentul fiicei lor ... (vezi toată discuția)
Info executare silita scarlatvera7 scarlatvera7 Am facut un credit cu garantie ipotecara rang I asupra unui teren. In acest moment executarea silita s-a infiintat; deocamadata cu poprire asupra conturilor ... (vezi toată discuția)