avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bani alocati pt chirie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bani alocati pt chirie

Buna ziua . Stiti cumva daca statul mai aloca bani pt plata chiriilor pt persoanele evacuate din locuinte nationalizate . Va multumesc frumos .

Alte discuții în legătură

Este legal ca suma de plata sa fie fixata de primarie? adrian58 adrian58 Buna ziua, Va rog sa imi comunicati ce trebuie sa fac in urmatorul caz: Am fost evacuat din casa nationalizata retrocedata propietarului,sunt cu ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata bogdan_11 bogdan_11 Buna ziua, Numele meu este Bogdan si din cauza faptului ca hatisul acesta legislativ este complicat pentru o persoana ce nu are studii de specialitate,as ... (vezi toată discuția)
Obtinere locuinta cu chirie de la stat voichita4075 voichita4075 Buna seara.Sunt o doamna de 83 de ani,opensie de 700 roni[am locuit int-o casa nationalizta care a fost retrocedata acum 5 ani]pana acum mi am perms sa platesc ... (vezi toată discuția)