avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este legal ca suma de plata sa fie fixata de primarie?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este legal ca suma de plata sa fie fixata de primarie?

Buna ziua,

Va rog sa imi comunicati ce trebuie sa fac in urmatorul caz:

Am fost evacuat din casa nationalizata retrocedata propietarului,sunt cu handicap grav (am picioarele paralizate si nu ma pot deplasa),iar pensia este de 380,00 lei, anul trecut am solicitat dela primarie un ajutor pentru plata chiriei,propietarul a solicitat 900,00lei lunar, primaria a refuzat si a aprobat 700,00lei lunar timp de un an motivand ca, bani se platesc din fondul primariei si nu au fond suficient pentru a plati 900,00 lei/lunar restul sa ma descurc.
Am solicitat de la primaria de sector prelungirea ajutorului pentru plata chiriei,raspunsul a fost sa ma prezint cand se termina un an adica in luna august 2012, iar suma pentru plata chiriei va fi mai mica de 700,00lei /lunar , propietarul nu este de acord cu micsorarea chiriei de 700,00 lei lunar, brut.
Am solicitat o locuinta sociala dela Primaria capitalei si la Primaria de sector din anul 2008 dar nu am primit niciun raspuns.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:16, 6 Iunie 2012
Sumele reprezentand ajutoare sociale se aloca in functie de sumele cuprinse in buget cu aceasta destinatie si de numarul beneficiarilor. Cererea de prelungire a ajutorului acordat o sa o faceti in ultima luna in care beneficiati de sprijin.
Cu privire la cererile dumneavoastra pentru locuinta solicitati celor 2 institutii sa va comunice pozitia dumneavoastra in lista de asteptare si ce locuinte urmeaza a fi date in folosinta in urmatoarea perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare succesiune adrian nicolae adrian nicolae ROG UN SFAT, Dupa decesul mamei (2009) sa facut in termen de 6 luni succesiunea la notariat ,masa succesorala un imobil compus una camera,bucatarie si ... (vezi toată discuția)
Imobil revendicat asclepios asclepios Buna seara Recent am primit o notificare de la Primaria Capitalei prin care suntem instiintati ca imobilul in care locuim a fost retrocedat proprietarului ... (vezi toată discuția)
Obtinere locuinta cu chirie de la stat voichita4075 voichita4075 Buna seara.Sunt o doamna de 83 de ani,opensie de 700 roni[am locuit int-o casa nationalizta care a fost retrocedata acum 5 ani]pana acum mi am perms sa platesc ... (vezi toată discuția)