Buna seara.Sunt o doamna de 83 de ani,opensie de 700 roni[am locuit int-o casa nationalizta care a fost retrocedata acum 5 ani]pana acum mi am perms sa platesc o suma modica pt o camera ,propietarul a vandut casa si nu gasesc pe cineva care sa mi inchirieze un spatiu.Intrebarea mea este cum si daca pot apela la stat pentru a inchiria o camera de la icral.Mentionez ca nu mai am pe nimeni.Va multumesc.
Hotararea Guvernului Nr. 352/ 2012, pentru aprobarea programului „Constructia de locuinte cu chirie, realizate prin atragerea capitalului privat”, este actul normativ care ofera posibilitatea inchirierii locuintelor de la stat.
De acest act normativ pot beneficia atat persoanele fizice, cat si personalul propriu al autoritatilor publice centrale. Cererile se depun la primarii.
Prioritari sunt cei cu situatii locative sau sociale deosebite (persoane evacuate din case nationalizate sau provenite din centre de ocrotire sociala etc.). Faceti de urgenta cerere la primaria de care apartineti.
am facut o cerere acum catva ani dar raspunsul a fost ca nu pot prii locuinta deoarece am avut candva locuinta proprietat.Da am avut dar am fost nevoita sa vand pt sanatatea fiului meu care din pacate a murit.In acest caz mai am vreo speranta?Multumesc
.
Locuinte legea 112
marghi
Buna seara.Sunt 10 apartamente intr-o curte.Toti au cumparat locuintele in baza legii 112,( acum exact 5 ani),noi neavând posibilitatea la vremea respectiva ... (vezi toată discuția)