avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Concurs tip loterie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Concurs tip loterie

Buna ziua, vreau sa organizez un concurs de tip loterie in care participantii trebuie sa cumpere un bilet de participare de 5 lei de exemplu si la extragere sa castige un premiu in valoare de 1000 lei de exemplu. Exista posibilitatea de a crea asa ceva? Cum ar trebui sa procedez? Unde ar trebui sa inscriu concursul? Ce cadru legal imi trebuie?
Cel mai recent răspuns: pajura11 , utilizator 11:58, 25 Aprilie 2018
[ link extern ] /
Oficiul National pentru Jocuri de Noroc
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afiliat loto 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua, am o intrebare. Care este formalitatea legala ca sa incep urmatoarea afacere. vreau sa imi fac o agentie online de loto, unde clinetii poate sa ... (vezi toată discuția)
Profit in urma unei tombole Andreilp Andreilp Presupunand ca se infiinteaza o tombola cu scopul vinderii unui produs anume. Nu s-a putut vinde prin alte mijloace si se apeleaza la oferirea produsului spre ... (vezi toată discuția)
Tombola the_question the_question Buna ziua.Am si eu o problema. Situatie e in felul urmator : am o firma(un SRL),am cumparat pamant si am construit o casa pe firma. Asadar,casa apare in ... (vezi toată discuția)