avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... eliberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

eliberare conditionata

buna ziua , daca am 2 ani de inchisoare plus unul cu suspendare din urma si comisia de la penitenciar mi a dat 3 luni amanare credeti ca am vreo sansa la recurs am executat 2 ani din cei 3
Cel mai recent răspuns: dellacroce , utilizator 20:04, 28 Octombrie 2009
Din moment ce ati fost amanat de comisie pentru 3 luni, inseamna ca nu sunt intrunite momentan anumite conditii - nu aveti insa nimic de pierdut daca faceti recurs: BAFTA!
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata dellacroce dellacroce buna ziua,fratele meu are de executat 3 ani de inchisoare pentru furt unul din ei ete coada de la o fapta anterioara care a avut o cu suspendare a executat 2 a ... (vezi toată discuția)
Recurs, aplicare sentinta cristina1515 cristina1515 Buna ziua Va rog sa ma ajutati :( Am fost judecata si am primit 3 ani cu executare pt tentativa de furt .Am facut RECURS pentru a primi pedeapsa cu ... (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata alexandra_iuhas alexandra_iuhas sotul meu are un mandat de 3 ani. Are deja executat 1 an si 10 luni plus 4 luni castig, in total 2 ani si 2 luni. Prima comisie de liberare a avut-o pe 19 ... (vezi toată discuția)