avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere expirate alcool 0,38 a trecut 1 an si 2 luni si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere expirate alcool 0,38 a trecut 1 an si 2 luni si trebuie sa plec din tara

In urma cu 1 an si 2 luni am fost prins cu nr expirate si alcool 0.38 , pana in momentul de fata nu am primit nici o citatie , astazi am fost la procuratura si mi s-a comunicat ca in maxim o luna voi primi o citatie acasa . Saptamana aceasta voi pleca 6 luni din tara . Cum pot rezolva atata timp cat voi fi plecat ? va multumesc.
Daca plecati aveti posibilitatea sa angajati un avocat care sa va asiste/reprezinte in fata organelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu dovada expirata martindaniel martindaniel Buna ziua! Am fost prins circuland cu dovada de conducere expirata, iar agentul constatator mi-a intocmnit dosa penal, la data de 19.02.2018 . Pana in acest ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool la volan haimanamson haimanamson Buna ziua! Pe data de 4 noiembrie am fost oprit de catre cei de la politia rutiera,mi sa supus testul cu etilotestul si s-a constatat ca aveam 0,51 in aerul ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat Ovidiu98123 Ovidiu98123 Buna ziua ! Sunt foarte nelămurit cu o situație din viața mea. Mai pe scurt : In vara anului 2019 am produs un accident rutier fiind vinovat, fără parti ... (vezi toată discuția)