Buna ziua ! Sunt foarte nelămurit cu o situație din viața mea. Mai pe scurt : In vara anului 2019 am produs un accident rutier fiind vinovat, fără parti vătămate. Totul ok, permisul mi a fost suspendat pe o perioada de 2 luni. Prostia a făcut ca eu sa ma urc iar la volanul mașinii (precizez ca am avut dovada de 2 săptămâni expirata), un echipaj de la rutieră oprindu ma. Am recunoscut ca am permisul suspendat, dovada expirata și cel mai probabil s a întocmit un dosar penal (Noiembrie 2019). Întrebarea mea este : ce pot face in acest sens pentru a grabii demersurile către procurorul in cauza ? Îmi pot recupera permisul sau măcar o dovada pana la finalul procesului ? Asta dacă nu o voi rezolva cu un avocat direct cu domnul procuror. Nici pana acum(Iulie 2020) nu mi a fost trimisa nici o intenție la adresa. Tin sa Menționez ca nu am consumat alcool sau substanțe interzise. Mulțumesc frumos și o zi buna !
Cat dureaza solutionarea dosarului penal aveti dreptul de conducere suspendat. Puteti dvs sa depuneti demersuri legale pentru urgentarea solutionarii cauzei sau sa angajati avocat care sa va asiste/reprezinte in fata organelor judiciare.
Dosar penal
Unicul007111
Salutare ,as dori sa ma ajutati cu un sfat , acum cateva zile am fost oprit de un echipaj de politie si mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile ... (vezi toată discuția)