avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat

Buna ziua ! Sunt foarte nelămurit cu o situație din viața mea. Mai pe scurt : In vara anului 2019 am produs un accident rutier fiind vinovat, fără parti vătămate. Totul ok, permisul mi a fost suspendat pe o perioada de 2 luni. Prostia a făcut ca eu sa ma urc iar la volanul mașinii (precizez ca am avut dovada de 2 săptămâni expirata), un echipaj de la rutieră oprindu ma. Am recunoscut ca am permisul suspendat, dovada expirata și cel mai probabil s a întocmit un dosar penal (Noiembrie 2019). Întrebarea mea este : ce pot face in acest sens pentru a grabii demersurile către procurorul in cauza ? Îmi pot recupera permisul sau măcar o dovada pana la finalul procesului ? Asta dacă nu o voi rezolva cu un avocat direct cu domnul procuror. Nici pana acum(Iulie 2020) nu mi a fost trimisa nici o intenție la adresa. Tin sa Menționez ca nu am consumat alcool sau substanțe interzise. Mulțumesc frumos și o zi buna !
Ultima modificare: Vineri, 3 Iulie 2020
Ovidiu98123, utilizator
Cat dureaza solutionarea dosarului penal aveti dreptul de conducere suspendat. Puteti dvs sa depuneti demersuri legale pentru urgentarea solutionarii cauzei sau sa angajati avocat care sa va asiste/reprezinte in fata organelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pe nedrept Marinescuelena21 Marinescuelena21 Buna seara ! Am si eu o întrebare pe data de 01.06.2019 soțul meu conducea masina lui pe un drum public , precizez ca in dreapta era tatăl lui care ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere deyutzaferi deyutzaferi daca se anuleza carnetul de conducere din romania pentru poti merge intr-o alta tara straina sa iti faci carnet si sa circuli cu el in romnaia????[/quot][quot] (vezi toată discuția)
Dosar penal Unicul007111 Unicul007111 Salutare ,as dori sa ma ajutati cu un sfat , acum cateva zile am fost oprit de un echipaj de politie si mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile ... (vezi toată discuția)