avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot sa filmez un angajat al primariei de la serviciul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot sa filmez un angajat al primariei de la serviciul parcari?

Am dreptul de a filma / poza / inregistra audio un functionar al primariei (de la serviciul parcari, birou de lucru cu publicul)?

Vreau sa am o dovada a faptului ca niste doamne de acolo se comporta in mod repetat inadecvat. Dupa ce ca sunt incompetente, sunt si foare ingamfate si agresive cu cetatenii in loc sa incerce sa le rezolve problemele. Vreau sa am o dovada, sa le pot face o reclamatie si poate sa le pun si pe youtube, sa le stie toata lumea.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:11, 25 Aprilie 2018
De obicei scrie în Regulamentul de Ordine Interioară. Uneori scrie și pe ușa de la intrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si unde se poate reclama un functionar al unei institutii de stat pentru comportament impertinent si limbaj neadecvat Dyadyana Dyadyana Ma intereseaza sa aflu unde si cum pot reclama o \\"doamna\\", functionara a statului roman, bugetara platita din banii nostri care lucreaza in cadrul Casei de ... (vezi toată discuția)
Vecin care fumează și bea cu orele pe casa scării. pot obliga asociația să ia măsuri, sau ce opțiuni am pentru a descuraja aceste nesimțiri? AdrianZet AdrianZet Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu niste pareri referitor la o situatie cu care ma confrunt si nu reusesc sa rezolv nimic intr-un mod civilizat. Pe ... (vezi toată discuția)
Sesizare despre comportamentul superiorilor lucdori lucdori Buna , nepoata mea lucreaza la una din banci de 6 luni , in tot acest timp nu s-a intalnit cu un comportament NORMAL din partea directorilor bancii ( Sucursala ... (vezi toată discuția)