Ma intereseaza sa aflu unde si cum pot reclama o "doamna", functionara a statului roman, bugetara platita din banii nostri care lucreaza in cadrul Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti pentru comportamentul si limbajul inadecvat pe care il are in mod constant fata de cei care pana la urma ii platesc salariul, adoca fata de cetateni.
Acest comportament se repeta de fiecare data, desi lucreaza la un birou cu relatii cu publicul si numai de acolo poti obtine informatii.
Stiu ca la noi functionarul public este "dumnezeu" si in general nu i se poat eintampla nimic, dar ma gandesc ca poate exista un organism care raspunde pentru ei.
Orice institutie publica are obligatia, prin regulamentul de ordine interioara, sa aiba o condica de reclamatii. Solicitati condica de reclamatii, scrieti ce doriti dvs,si ulterior, trimiteti un fax sau email directorului general al CNAS prin care il informati ca la data de ....la sediul CAS din ......ati facut o reclamatie cu privre la comportamentul angajatului ........Angajatului i se va solicita un punct de vedere cu privire la cele reclamate de dvs. si eventual va fi sanctionat disciplinar, daca se confirma cele scrise de dvs. Eu zic sa nu aveti asteptari prea mari. Eu lucrez intr-o institutie publica si chiar si noi angajatii avem probleme de acest gen cu o colega ..........si nu s-a rezolvat nimic .......
Multumesc frumos pentru raspuns ! Nu am asteptari foarte mari, dar nici nu pot trece cu vederea un asemenea comportament. Am sa fac ceea ce mi-ati sugerat.