avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum si unde se poate reclama un functionar al unei ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum si unde se poate reclama un functionar al unei institutii de stat pentru comportament impertinent si limbaj neadecvat

Ma intereseaza sa aflu unde si cum pot reclama o "doamna", functionara a statului roman, bugetara platita din banii nostri care lucreaza in cadrul Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti pentru comportamentul si limbajul inadecvat pe care il are in mod constant fata de cei care pana la urma ii platesc salariul, adoca fata de cetateni.
Acest comportament se repeta de fiecare data, desi lucreaza la un birou cu relatii cu publicul si numai de acolo poti obtine informatii.

Stiu ca la noi functionarul public este "dumnezeu" si in general nu i se poat eintampla nimic, dar ma gandesc ca poate exista un organism care raspunde pentru ei.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dyadyana , utilizator 21:19, 29 Ianuarie 2015
Orice institutie publica are obligatia, prin regulamentul de ordine interioara, sa aiba o condica de reclamatii. Solicitati condica de reclamatii, scrieti ce doriti dvs,si ulterior, trimiteti un fax sau email directorului general al CNAS prin care il informati ca la data de ....la sediul CAS din ......ati facut o reclamatie cu privre la comportamentul angajatului ........Angajatului i se va solicita un punct de vedere cu privire la cele reclamate de dvs. si eventual va fi sanctionat disciplinar, daca se confirma cele scrise de dvs. Eu zic sa nu aveti asteptari prea mari. Eu lucrez intr-o institutie publica si chiar si noi angajatii avem probleme de acest gen cu o colega ..........si nu s-a rezolvat nimic .......
Multumesc frumos pentru raspuns ! Nu am asteptari foarte mari, dar nici nu pot trece cu vederea un asemenea comportament. Am sa fac ceea ce mi-ati sugerat.
Nu aveti pentru ce ! Va rog sa nu bagati in aceeasi oala toti bugetarii fiindca nu suntem toti la fel . Cu stima, alla
Scuze, nu asta a fost intentia. Stiu ca nu toti sunt la fel, am si experiente frumoase, numai ca pe acelea nu le povesteste nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul functionarilor publici Biara Biara Buna, am nevoie de un mic ajutor, se poate opune fostul angajator la cererea de transfer a functionarului public? cerere care a fost acceptata de actualul ... (vezi toată discuția)
Reclamatie angajat bancar ionut214 ionut214 Buna ziua, Nu stiu daca e tocmai sectiunea potrivita pentru a posta si de aceea rog un modearor sa mute subiectul respectiv daca e necesar. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, care este temeiul legal pentru ca o persoană numită/demnitar ... dutun dutun Bună ziua, Care este temeiul legal pentru ca o persoană numită/demnitar care nu are contract cu instituția, să efectueze controlul medical pentru ... (vezi toată discuția)