Buna , nepoata mea lucreaza la una din banci de 6 luni , in tot acest timp nu s-a intalnit cu un comportament NORMAL din partea directorilor bancii ( Sucursala ).
Precizez ca nu a mai lucrat in banca , la interviu se promitea marea cu sare , va ajutam , va sprijinim sa invatati , vom fi langa dumneavoatra , timp de o saptamana a stat langa o colega sa ii arate , a doua saptamana a inceput sa lucreze , a fost bine in aceea saptamana iar din a treia a inceput calvarul , nu faci bine , nu citesti regulamentul nu te descurci , nimic nu e bine intr-un cuvant .
Pentru as termina toate actele , dupa inchiderea bancii cu clientii ramanea sa finalizeze acele acte ,uneori pana la 22.00 , cel mai devreme 19.30 .
Merge la lucru cu groaza , nu stie cum sa se comporte cu DIRECTORII , sa intrebe anumite lucruri care nu le stie , sa nu intrebe ,
-daca nu intreaba " de ce nu intrebi daca nu stii !!!! "
- daca intreba " nu am timp sa iti arat nu vezi ca am treaba !!! "
- " de ce nu citesti regulamentul " acel regulament nu il poate lua acasa sa il citeasca
Astea sant cateva din observatii , cred ca este o nesimtire la mijloc de care dau dovada DIRECTORII , din cauza acelui mediu ostil aceea sucursala a avut multi angajati , credeti-ma .
Parerea mea este ca daca functionarul Bancii ii zambeste clientului , pe jumatate ar trebuii sa primeasca si el de la superiorii sai .
Se poate face ceva in privinta asta , o sesizare la banca centrala sau in alta parte ?
Cred că nepoata exagerează, iar dv.stră din prea multă dragoste aveţi tendinţa de a o proteja excesiv. Nu este nimic rău in asta, dar din păcate atitudinea aceasta agresivă este destul de frecventă in ziua de azi, cu toţii suntem nervoşi, agitaţie, obosiţi, stresaţi etc şi uităm să mai fim amabili, mai ales cu colegii noi, începători. Încercaţi să o încurajaţi, citiţi împreună regulamentul şi încercaţi să o faceţi să îşi recapete încrederea in ea. Cu siguranţă are conştiinţele necesare ptr că altfel la cât spuneţi ca sunt de exigenţi, nu i.ar fi oferit locul de muncă. In curând toată lumea va uita că este nouă, şi vor înceta cu aerele de superioritate.
Cred ca cel mai indicat ar fi sa discute cu cineva din departamentul de resurse umane si sa ii expuna realitatea la modul: " vreau sa invat si am constatat ca exista o problema de comunicare la locul meu de munca; cum ma sfatuiti sa procedez?". Nu recomand sa se planga de superiorii ierarhii directi, pentru ca si in cazul in care nepoata dvs. are dreptate dupa o asemenea "sesizare", risca oprobiul lor.
In conditiile in care va face vreo reclamatie ,va pleca sigur din banca.Poate ca este serviciul care nu i se potriveste ,de ce nu va ganditi si la acest aspect.Nu pot fi chiar toate persoanele de la acest loc de munca agresive ,trebuie sa existe si persoane dragute.Trebuie sa se gandeasca bine daca este locul de munca pe care si-l doreste.Altfel va fi o experienta traumatizanata si care se va solda cu probeleme mari.Este suficient sa greseasca ceva si apoi sa platesca .Cred ca ar trebui sa va ganditi bine.Poate ca ea nu face fata la atributiile de serviciu si atunci daca se intampla ceva grav datorita ei , i se poate face dosar penal pentru neglijenta in serviciu ,etc.
Credit
aledical
buna ziua .Sotia este giranta la o matusa acum a primit o somatie ca matusa sa are o restanta de 6000 ron ce poate sa faca ,ea nu a beneficiat de nici un ban ... (vezi toată discuția)