avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE MUNCA

- ziua de 30.04. 2018 este declarata zi libera, angajatul si-a bagat 1 zi de concediu in 30.04. ca sa nu recupereze in data de 05. mai. este corect, cum a procedat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:17, 25 Aprilie 2018
Ziua de 30 aprilie 2018 este declarata zi libera pentru salariatii din sectorul public. Da, se poate face un astfel de aranjament.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
Sorin Susca, Consilier juridic
Este foarte corect , situatie in care salariatul in cauza nu va recupera nicio ora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea 595/02.08.2018 mancipri mancipri Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema: Sunt salariat in sectorul public. Am avut 20 de zile de concediu legal in perioada 03.08.2018 - ... (vezi toată discuția)
1 mai recuperare? Costin85 Costin85 Bună ziua, As dorii sa știu este normal ca de 1 mai sa recuperez ziua de 30 aprilie ? Zi de 1 mai care de fapt se plătea 200% !? (vezi toată discuția)
Declarare 30.04 zi libera neplatita roflorin roflorin Buna dimineata, Ma confrunt cu urmatoarea problema: In cursul zilei de 26.04 am inaintat o cerere de efectuare a 2 zile de concediu odihna in perioada ... (vezi toată discuția)