avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua!

Intrebarea mea este:Dacă am născut de 3 luni iar eu nu lucrez dar soțul are pfa și nu a vrut să își întrerupă activitatea pentru a lua indemnizație,mai putem să avem parte de stimulentul de inserție?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 25 Aprilie 2018
Puteti beneficia de stimulentul de insertie doar daca va intoarceti la locul de munca inainte de terminarea celor 2 ani de concediu pentru cresterea copilului.
Am înțeles că se poate depune direct dosarul pentru acest stimulent fără a intra în concediul de creștere a copilului,deci mergând în continuare la servici.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
Iuliana Cristina P, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, ati inteles corect.
Dar se mai poate după 3 luni de la naștere?Mulțumesc frumos!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate depune... insa va primit stimulent de la data depunerii actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de intrarea tatalui in concediu de crestere copil mikemc mikemc Va rog sa ma ajutati cu o opinie privind urmatoarea situatie: 1. sotia este in concediu de crestere copil cu o durata de 2 ani (pentru primul copil), ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie suprapus johnell johnell As vrea sa va prezint pe scurt situatia noastra. Sotia mea a nascut primul nostru copil in noiembrie 2012, si datorata faptului ca pe atunci era la seral, nu a ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pe perioada concediului de maternitate timcyke timcyke Buna ziua, As dori sa stiu daca se sisteaza acordarea stimulentului de insertie pe perioada concediului de maternitate si CCC, si daca raspunsul este ... (vezi toată discuția)