avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale despagubiri teren
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

despagubiri teren

Buna ziua!
Un SRL a inchiriat un teren de la un propietar care este si asociat in cadrul SRL ului.
Pe acest teren trece o conducta de gaze.Societatea doreste realizarea unor investitii pe acest teren,inclusiv ridicarea unei constructii.Cf. legislatiei in vigoare am inteles ca pe acel teren nu se poate construi la o distanta mai mica de 50m.Cum poate fi despagubita societatea de catre propietarul conductei(il poate da in judecata?)?In ce mod se reglementeaza accesul la conducta de gaze(eventuale lucrari) si chiriasul terenului?
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 01:05, 30 Octombrie 2009
da poate fi dat in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate de gaz incalca proprietatile ionutlir75 ionutlir75 Buna, Am o problema cu Transgaz, am un teren de 9600 mp, in afara Bucurestiului la 25 km, Agentia de transport a gazului prin conducte in Romania a facut un ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cu vicii ascunse Daniel_2015 Daniel_2015 Buna ziua In anul 2014 am vandut doua parcele de teren intravilan iar recent s-a dovedit ca pe sub ele trece o teava de gaze, care anuleaza posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Despagubire investitori conducta gaze as dori sa stiu daca investitorii ... Dor77 Dor77 Despagubire investitori conducta gaze As dori sa stiu daca investitorii unei conducte de gaze sunt obligati de lege sa emita factura fiscala pentru ... (vezi toată discuția)