avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract parțial vanzare cumpărare mansarda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract parțial vanzare cumpărare mansarda

Buna ziua, am cumpărat acum 10 ani o mansarda pt care am dat un avans urmând să achit restul in momentul in care ies actele, doar ca firma a dispărut , au avut ceva pb cu legea , banii nu i am mai dat dar nici acte nu avem ...intabulare, autorizații
De cateva luni am inceput sa facem demersuri în acest sens
De curând am aflat ca as putea deveni proprietar deoarece după 3 ani plata se prescrie. Ma puteti sfătui in acest sens cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Clauza in precontract Ely79 Ely79 Buna ziua! Doresc sa cumpăr un apartament intr-un bloc, construcție noua. Apartamentul se afla la mansarda, iar dezvoltatorul spune ca încă nu a primit ... (vezi toată discuția)
Pot intabula mansarda construita in perfecta legalitate deasupra apartamentului meu? silvinic silvinic Buna ziua! De curand eu si sotul meu am demarat obtinerea tuturor autorizatiilor pt constructia unei mansarde pe suprafata de pod aflata deasupra ... (vezi toată discuția)
Antecontract credit prima casa jomini jomini Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am depus dosarul pentru a accesa un credit Prima Casa. Mi-a fost aprobat de catre banca, totul este ... (vezi toată discuția)