Buna ziua.
Blocul nostru (implicit asociatia de proprietari) se confrunta cu o mare problema de cativa ani.
In fiecare seara in fata blocului sunt nelipsite 3-4 fete care isi practica singura activitate prin care sunt capabile sa isi castige existenta, adica prostitutia. Fie ca e vara, iarna (inclusiv pe viscol), weekend, Paste, Craciun, aceste specimene infecte sunt deschilotate in jurul blocului. Cel putin o data pe seara politia sau jandarmeria ajunge si le amendeaza sau legitimeaza. Problema este ca nu exista nicio autoritate ca sa ne scape definitiv de aceasta problema, chiar daca peste tot este plin de prezervative si alte mizerii (plin, credeti-ma). Politia vine si pleaca, prostitutia nu mai este infractiune. Va rog sa ne dati un sfat, ce demers am putea initia pentru a scapa de aceasta pleava a societatii? Certurile cu ele nu au atras decat pesti infecti si periculosi.
Nu prea aveti cum sa scapati de ele.
Sunt amendate si atat.
Ar putea exista posibilitatea unui proces dar asociația nu cred ca are bani de procese foarte complexe si foarte scumpe.
Procesul este atât de dificil incat nimeni nu a deschis vreodată un astfel de proces...
Proces impotriva cui? Autoritatilor care nu scriu decat amenzi?
Nu cred ca singura solutie este sa angajam paznici care sa stea pe langa bloc in patrulare pentru a opri actele sexuale printre masini, ori sa iesim cu batele la ele.
Nu se justifica implicarea asociatiei de proprietrai in eventuala actiune in instanta
Puteti solicita oficial conducerii IPJ sau IGP sa dispuna masurile necesare inclusiv patrule care sa asigure zona sa nu mai fie poluata cu astfel de specimene
Dacă iesiti cu bate la prostituate va pot depune plângeri penale.
Si daca au pești vor plăti avocați și veti ajuta sa se poata prostitua fără probleme dupa aceia...
Varianta cu poliția sa patruleze imi pare de bun simt.
Între masini este prea ciudat sa se întâmple așa ceva...si poliția ar trebui să va ajute.
Doar ca...nu o sa aveti patrulă de poliție nonstop...ca au zona mare de patrulare...
De aceea, varianta cu paznicii sa se tina dupa prostituate imi pare cea mai utila deoarece nu isi vor presta activitatea daca au paznic lângă ele...
Apare însă o altă problemă...cu privire la zona de marcare om la om...deoarece asociația are o delimitare în spațiu până unde poate acționa în mod legal...
Antiprostitutie
Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate ... (vezi toată discuția)