avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum pot sa incep o mica afacere ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum pot sa incep o mica afacere ?

Buna ziua ! As dori sa incep o mica afacere impreuna cu un prieten , vrem sa fie intr-un parc din bucuresti unde am vrea sa pictam copii pe fata . Problema este ca nu stiu de unde trebuie sa incep , adica inainte trebuie sa inchiriez spatiul public si deci sa ma duc la primarie ? Sau trebuie sa ma duc la registrul comercial pentru a imi deschide o firma ? Si ce ar fi mai bine sa deschidem pfa , srl-d , srl sau mai sunt si alte variente ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: anamariad25 , utilizator 22:55, 25 Aprilie 2018
Pentru a fi in legalitate va trebui sa deschideti minim un PFA. Tinand cont ca aveti un asociat, cred ca va trebui deschis un SRL.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)
Cum pot deschide punct de lucru Am facut un SRL in alt judet si vreau sa deschid punct de lucru la Bucuresti, nu am avut nici un fel de activitate pe acest SRL si nu sunt platitor de TVA asha ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala catalyna_pavel catalyna_pavel Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei societati comerciale, ce documente / avizari sunt necesare si care sunt ... (vezi toată discuția)