avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despre un furt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

despre un furt

mia venit o citatie unde zice ca trebuie sa merg dar eu am fost si sa gatat procesu mia dat favorabil si o persoana a facut apel daca sunt chemat inseamna ca ia admis apelul in una din foile primite scrie asa :
/si nu in ultimul rand nu putem omite in vederea instantei de apel ca desi fapta a fost comisa de inculpat adica eu ii sunt favorabile dispozitile noului cod penal, care prevat spre deosebire de vechiu cod penal ( caracterizat prin obtiunea in materia sactionarii intre pedepse si masuri educative) ca sactiunile pot fi aplicate minorilor se contoneaza doar in sfera masurilor educative ..
pentru aceste motive in termenul art 421 alin 2 lit a. cod procedura penala solicitam amiterea apelului nostru, desfintarea sentintei apelate si pronuntarea unei solutii legale si temeinice. ......
adica poate sami dea o pedeapssa mai usoara sa nu mai platesc prejuditiu si sa nu mai am avertisment sau poate sami dea mai grav
Cel mai recent răspuns: Verdet75 , utilizator 16:48, 7 Mai 2018
Daca vreti sa va lamuriti exact mergeti cu actele la avocat pentru a fi examinate si sa va informeze clar.
o sa merg la proces dar nam bani de avocat plus ca habar nam dc mia venit asta am primit citatie dar de ce daca sa dat sentinta acum le skimba off doamne nu stiu ce dar na merg sa vad
Mergeti la arhiva penala cu ce aveti si va lamuresc ei.
Va spun daca ati fost condamnat sau urmeaza procesul.
Eu nu imi pot da seama fara sa vad actele.
Sa va prezentati la proces daca va avea loc ca va fi rau daca nu mergeti.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
himbat în parte În baza art.421 pct.2 lit. a Cpp admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara şi partea civilă Pascu Florin împotriva Sentinţei penale nr. 597 din 07.02.2018, pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul nr. 15894/325/2017. Desfiinţează în parte sentinţa apelată şi rejudecând cauza: În baza art. 114 rap. la art. 118 Cod penal, aplică inculpatului Szabo Alexandru Ionuţ măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat prev. de art. 228 alin.1, 229 alin.1 lit.d Cp. În baza art. 121 alin.1 lit. a şi e Cp , pe durata executării măsurii educative a supravegherii, impune inculpatului Szabo Alexandru Ionuţ următoarele obligaţii: să urmeze un curs de formare profesională, să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Timiş la datele fixate de acesta. Supravegherea executării obligaţiilor impuse se face sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Timiş. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. În baza art. 275 alin. 3 Cpp cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Daca respect aceste 6 luni și mă prezint scap de tot sau primesc închisoare dupaia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat Verdet75 Verdet75 himbat în parte În baza art.421 pct.2 lit. a Cpp admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara şi partea civilă Pascu ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă condamnare fără acord de recunoastere Danyella_tm Danyella_tm Bună seara, Ce înseamnă tip soluție \"condamnare fără acord de recunoaștere\"? Este vorba de o persoana care a condus ( sub influenta alcoolului) ... (vezi toată discuția)