himbat în parte În baza art.421 pct.2 lit. a Cpp admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara şi partea civilă Pascu Florin împotriva Sentinţei penale nr. 597 din 07.02.2018, pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul nr. 15894/325/2017. Desfiinţează în parte sentinţa apelată şi rejudecând cauza: În baza art. 114 rap. la art. 118 Cod penal, aplică inculpatului Szabo Alexandru Ionuţ măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat prev. de art. 228 alin.1, 229 alin.1 lit.d Cp. În baza art. 121 alin.1 lit. a şi e Cp , pe durata executării măsurii educative a supravegherii, impune inculpatului Szabo Alexandru Ionuţ următoarele obligaţii: să urmeze un curs de formare profesională, să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Timiş la datele fixate de acesta. Supravegherea executării obligaţiilor impuse se face sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Timiş. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. În baza art. 275 alin. 3 Cpp cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Daca respect aceste 6 luni și mă prezint scap de tot sau primesc închisoare dupaia
Despre un furt
Verdet75
mia venit o citatie unde zice ca trebuie sa merg dar eu am fost si sa gatat procesu mia dat favorabil si o persoana a facut apel daca sunt chemat inseamna ca ... (vezi toată discuția)