avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... furt calificat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

furt calificat

himbat în parte În baza art.421 pct.2 lit. a Cpp admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara şi partea civilă Pascu Florin împotriva Sentinţei penale nr. 597 din 07.02.2018, pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul nr. 15894/325/2017. Desfiinţează în parte sentinţa apelată şi rejudecând cauza: În baza art. 114 rap. la art. 118 Cod penal, aplică inculpatului Szabo Alexandru Ionuţ măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat prev. de art. 228 alin.1, 229 alin.1 lit.d Cp. În baza art. 121 alin.1 lit. a şi e Cp , pe durata executării măsurii educative a supravegherii, impune inculpatului Szabo Alexandru Ionuţ următoarele obligaţii: să urmeze un curs de formare profesională, să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Timiş la datele fixate de acesta. Supravegherea executării obligaţiilor impuse se face sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Timiş. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. În baza art. 275 alin. 3 Cpp cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Daca respect aceste 6 luni și mă prezint scap de tot sau primesc închisoare dupaia
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:14, 8 Mai 2018
Mergeți la serviciul de probațiune. Va explica ei ce aveți de facut. Dacă respectați ce scrie in hotararenu faceti nici o inchisoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre un furt Verdet75 Verdet75 mia venit o citatie unde zice ca trebuie sa merg dar eu am fost si sa gatat procesu mia dat favorabil si o persoana a facut apel daca sunt chemat inseamna ca ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă condamnare fără acord de recunoastere Danyella_tm Danyella_tm Bună seara, Ce înseamnă tip soluție \"condamnare fără acord de recunoaștere\"? Este vorba de o persoana care a condus ( sub influenta alcoolului) ... (vezi toată discuția)