Locuiesc intr-un complex rezidential format dintr-un bloc si vile, avand ca parte comuna drumul de acces si suntem racordati la acelasi apometru general de apa.
Intrebare este: daca locuim la casa cum se platesc cheltuielile cu salariatii asociatiei? Ar fi absurd pe cota-parte indiviza, din moment ce vilele au curti separate si un spatiul util comparativ mai mare decat apartamentele.
Si a doua intrebare: se pot infiinta 2 asociatii, una care sa se ocupe strict de partile comune (apa, drum) si alta care sa se ocupe de bloc?
Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Puteti sa incheiati contracte individuale de furnizare a serviciilor si utilitatilor. Ca aveti in comun un drum de acces in comun, ce se poate intampla? La noi, la bloc (fara complex rezidential), folosim de 40 ani o alee de acces in bloc si doar eu si cativa vecini ne ocupam de curatenia si indepartarea zapezii acestuia. Solicitati incheierea de contracte individuale de furnizare si terminati cu asocierea...
Plata caldura
ivanvintilica
Locuiesc intr-un bloc racordat la incalzirea in sistem centralizat. Pe tronsonul unei scari in care am si eu apartamentul sunt singurul care am centrala ... (vezi toată discuția)