avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intocmirea statelor de plata ale asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intocmirea statelor de plata ale asociatiei de proprietari

Buna seara. As dori sa stiu cine are obligatia sa intocmeasca statele de plata ale asociatiei de proprietari ? Este obligatia administratorului sau a cenzorului ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:48, 25 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a va informa corect si complet asupra limitelor de competenta in cadrul asociatiei de proprietari ,parcurgeti disp L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007
Competenta calcularii statelor de plata revine exclusiv contabilului respectiv administratorului de imobil
Cenzorul detine competenta speciala respectiv verifica si vizeaza pentru legalitate documentele asociatiei de proprietari
Cenzorul nu are competenta sa intocmeasca state de plata pe care ulterior tot el sa le verifice si sa le vizeze pentru legalitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune asociatie de proprietari Danidanieladima Danidanieladima Bună seara! Cine răspunde de gestiunea unei asociații de proprietaria unui bloc? Administratorul, președintele sau cenzorul? Nu îmi este foarte clar din ... (vezi toată discuția)
Raport de activitate BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. In cadrul asociatiei de proprietari, ,,cineva'' din comitetul de administratie, (dar cine) trebuie sa intocmeasca un raport de activitate.... in ... (vezi toată discuția)
Semnaturi tavy_cj tavy_cj Buna ziua . Va rog sa-mi spuneti daca exista si care este legea care Obliga pe Presedintele Asociatiei si pe Cenzor sa semneze listele lunare de cheltuieli? Va ... (vezi toată discuția)